Woningontruiming midden Nederland

Wellicht kijkt u op tegen het ontruimen van een woning of bedrijf. Heel begrijpelijk want het is intensief werk om alles bezemschoon en conform de wensen van u en/of van uw verhuurder op te leveren.

 

Kies daarom voor een Erkende ✅ woningontruimer Ruttenberg ( met oplevergarantie ).

 

Wij nemen uw zorg uit handen met:

 

️ Afvoer van alle meubels en diverse gebruiksgoederen.

️ Ontruimen zorgkamer / aanleunwoning binnen 48 uur mogelijk.  

️ Verwijderen van vloerbedekking van vloer en trap.

️ Verwijderen van laminaat,parket, vinyl en tegel vloeren.

️ Muren en plafonds ontdoen van spijkers, haken en pluggen.

️ Schoonmaakwerkzaamheden.

️ Schilderwerkzaamheden.

️ Behang verwijderen.

️ Nicotine aanslag verwijderen.

️ Vernietiging van vertrouwelijke documenten en foto's.

️ Oude medicijnen retourneren apotheek

️ Verhuisservice.

️ Nieuwbouw woningen schoon opleveren.

️ Herstel werkzaamheden.

️ Inkoop design meubels.

 

Woningontruiming Ruttenberg werkt discreet en respectvol met goed opgeleid personeel en gekeurd professioneel gereedschap om zo schade aan uw woning of bedrijf te voorkomen.

 

Met bruikbare goederen en kleding ondersteunen wij o.a., Leger des Heils, Voedselbank en particuliere initiatieven ter ondersteuning voor mensen die dat nodig hebben. Verder maken wij gebruik van recyclingbedrijven om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten.

Tevens werken wij nauw samen met woningbouwverenigingen / woningcorporaties en makelaars om de ontruiming conform hun eisen te laten slagen.

 

Woningontruiming Ruttenberg is dagelijks in héél Nederland actief met het ontruimen van woningen en bedrijfspanden.

U kunt ons altijd bellen of mailen of via onze website informatie opvragen,wij komen vrijblijvend bij u langs voor een offerte op maat.

 

Wilt u met zekerheid één ontruiming van uw koop of huurwoning zonder zorgen ,dan bent U bij ons op het juiste adres.

 

Wij ontruimen alléén conform de voorwaarden van woningbouwverenigingen en woningcorporaties voor alle huurwoningen met oplevergarantie.

 

Woningontruiming Ruttenberg kiest voor een duidelijke en eerlijke aanpak. Wij maken altijd een afspraak voor het vrijblijvend opstellen van een offerte en bekijken de woning en bespreken samen met u de werkzaamheden.

We werken op basis van all-in prijs, zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Uw woning ook professioneel laten ontruimen zonder zorgen,Neem contact met ons op via de telefoon of onze site via het logo gratis offerte aanvragen en wij reageren binnen 24 uur

 

Verhuizing met woningontruiming

Verhuizing met woningontruiming

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in seniorenwoning verhuizingen. Het verhuizen van ouderen/senioren, (schoon)ouders, hulpbehoevenden, mindervaliden en gehandicapten. Daarbij zijn wij onderscheidend door onze volledige manier van werken: we kunnen met alles helpen en kunnen u zo min mogelijk laten ervaren van de seniorenverhuizing. Na het verhuizen naar bijvoorbeeld een kleinere woning of een verzorgingstehuis staan de plantjes weer op de vensterbank, hangen schilderijen en foto’s weer aan de muur, is de televisie aangesloten en geprogrammeerd, zijn de kasten nagenoeg identiek ingericht en het bed netjes opgemaakt.

 

Onze mogelijkheden bij een seniorenverhuizing:

 

Selecteren en markeren van te verhuizen goederen.

 

Schematisch inrichten van uw nieuwe woning.

 

Inpakken van al uw te verhuizen bezittingen.

 

Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen.

 

Het volledig en veilig verhuizen van de geselecteerde bezittingen.

 

Het plaatsen en monteren van kasten, klokken en planten.

 

Ophangen van lampen, foto’s, schilderijen, gordijnen, luxaflex.

 

Uitpakken en inrichten met de oude thuissituatie als voorbeeld; (ook als u naar een verzorgingstehuis verhuist)

 

Het woonklaar maken van uw nieuwe woning.

 

Het opleveren van uw oude woning conform de verwachting van de makelaar, verhuurder of woningbouwmaatschappij.

WONING  TE KOOP / VERKOCHT


U heeft uw woning te koop / verkocht en het moet leeg opgeleverd worden, en u bent niet in

staat om de woning te ontruimen door gebrek aan tijd, kracht of kennis? Dan kunt u een beroep doen op Ruttenberg woningontruiming.

 

 

Wij selecteren en transporteren uw achtergelaten bruikbare goederen naar u, familie of als u het niet meer wenst naar een van onze samenwerkende stichtingen.

 

Het verwijderen van niet-bruikbare goederen en deze verantwoord afvoeren en milieuvriendelijk laten verwerken;

Wij verwijderen vloerbedekking in alle vormen: (ook bedekkingen op trappen en borders) tapijt, laminaat, parket en onderlagen, spijkerlatten en lijmresten.

 

Demonteren van niet-originele zaken aan vloeren, plafonds en muren zoals schroeven, lampen en gordijnen, gordijnrails, planken en het herstellen/vullen van gaten.

 

Het verwijderen van plavuizen en het egaliseren van vloeren.

Uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden in badkamer, toilet en keuken voor een frisse oplevering.

Kleine en grote herstelwerkzaamheden zoals behang verwijderen, stucwerk of schilderwerk.

Het opruimen van tuin en terras, garage of berging.

Alles is mogelijk in goed overleg.

 

Zakelijk

Regelmatig wordt woningontruiming Ruttenberg ingeschakeld door bedrijven of organisaties die voor hun klanten op zoek zijn naar een aanvullende dienstverlening. Voor hen verzorgen wij de woningontruiming  precies zoals zij het voor ogen hebben. Wij nemen onze rol als partner zeer serieus. Samen streven we naar hetzelfde doel: een zo goed mogelijke oplossing voor de klant.

 

Dienstverlening op maat

 

Dienstverlening op maat, dat is waar woningontruiming Ruttenberg voor staat. Wij zijn het verlengstuk van onze partners. Desgewenst kunnen wij direct contact opnemen met de klant om onze partner te ontlasten. Ook hebben wij informatiemateriaal beschikbaar voor klanten.

 

Al veel zakelijke partners kozen voor woningontruiming Ruttenberg als verlengstuk van hun dienstverlening. Vanwege onze professionele aanpak, maar ook omdat zij altijd op ons kunnen bouwen. Wij hebben een schat aan ervaring en beseffen als geen ander hoe belangrijk het is om zorgen uit handen te nemen. Een greep uit onze zakelijke partners:

Makelaars

Notarissen

Bewindvoerders

Gemeenten

Woningbouworganisaties

Zorgorganisaties

Goede doelenorganisaties

 

Maatregelen m.b.t. het corona virus

 

Bij Woningontruiming Ruttenberg vinden we het zeer belangrijk dat we een veilige en gezonde omgeving kunnen garanderen voor onze klanten en medewerkers. Wij volgen de ontwikkelingen rond het coronavirus (COVID-19) dan ook op de voet en nemen alle maatregelen en adviezen in acht.

 

Onze keuzes rondom de bedrijfsvoering en rondom het wel of niet door laten gaan van onze advies en werkzaamheden zijn gebaseerd op de richtlijnen van het RIVM. Onze medewerkers nemen alle (hygiëne)maatregelen in acht. Tijdens onze werkzaamheden kan het persoonlijk contact zonder problemen tot een minimum - of indien gewenst nihil - worden beperkt. Hierdoor kunnen de werkzaamheden als gepland plaatsvinden, waarbij zowel u als onze medewerkers geen besmettingsrisico lopen. Zo lang dit mogelijk is zullen de werkzaamheden dan ook als gepland doorgaan.

 

Onze medewerkers zullen u even geen hand schudden, maar zullen u met een glimlach begroeten. De ontvangst en uitleg over de werkzaamheden zal op gepaste afstand - minimaal anderhalve meter afstand en indien gewenst per telefoon - plaatsvinden, maar zal als altijd volledig zijn. Medewerkers beschikken over desinfecterende handgel en zullen voor en na elk bezoek hun handen reinigen. Daarbij zijn we extra alert op de gezondheid van onze medewerkers en blijven medewerkers die zich niet fit voelen thuis.

 

We blijven de ontwikkelingen volgen. Mocht er iets veranderen in de aanwijzingen voor RIVM of anderszins dan laten we dat natuurlijk aan u weten.

 

Ten slotte willen we ook u vragen de gegeven maatregelen omtrent hygiëne in acht te nemen en de gegeven afstand tot onze medewerkers te bewaren. We zijn er van overtuigd dat we, door allen de richtlijnen te volgen, vertraging voor u en schade voor ons zo veel mogelijk kunnen beperken,

Huis ontruimen koophuis of huurhuis Woningontruiming-Amersfoort-Coelhorst-Hoogland-Hooglanderveen  Woningontruiming-Nieuwenburg-Sluisdijk-Stoutenburg-Noord-Weerhorst-Zeldert-Baarn-Eembrugge-Lage Vuursche-Bunnik-Odijk-Vechten-Werkhoven-Bunschoten-Bunschoten-Spakenburg-Eemdijk-Zevenhuizen  Woningontruiming-Achterwetering-Achttienhoven-De Bilt-Bilthoven-Groenekan-Hollandsche Rading-

Maartensdijk-Westbroek-Aan de Zuwe-Abcoude-Achterbos-Amstelhoek-Baambrugge-Baambrugse Zuwe  Woningontruiming-Botshol-De Hoef-Demmerik-Donkereind-Geer-Gemaal-Groenlandsekade-Kromme- Mijdrecht-Mijdrecht-Nessersluis-Stokkelaarsbrug-Vinkenkade-Vinkeveen-Waverveen-Wilnis-Eemnes-’t Goy  Woningontruiming-Heemstede-Houten-Leebrug-Molenbuurt-Oud-Wulven-Schalkwijk-Tull en ’t Waal-IJsselstein-Achterveld-Asschat-Jannendorp-Leusden-Leusden-Zuid-Musschendorp-Oud-Leusden-De Ruif-   Snorrenhoef-Stoutenburg-Den Treek-Benschop-Cabauw-Graaf-Jaarsveld-Lopik-Lopikerkapel-Polsbroek-   Polsbroekerdam-Uitweg-Willige Langerak-Zevender-Achthoven-Blokland-Kattenbroek-Linschoten-  Woningontruiming Mastwijk Woningontruiming Montfoort  Woningontruiming Willeskop  Woningontruiming Jutphaas Woningontruiming Nedereindseweg  Woningontruiming Nieuwegein  Woningontruiming Rijnenburg Woningontruiming Vreeswijk  Woningontruiming Diemerbroek  Woningontruiming Hekendorp Woningontruiming Hoenkoop  Woningontruiming Lange Linschoten  Woningontruiming Oudewater Woningontruiming Papekop  Woningontruiming Ruigeweide  Woningontruiming Snelrewaard Woningontruiming Tappersheul  Woningontruiming Vliet  Woningontruiming Emminkhuizen Woningontruiming De Groep  Woningontruiming Renswoude  Woningontruiming Achterberg Woningontruiming Elst  Woningontruiming Laareind  Woningontruiming Rhenen Woningontruiming Soest  Woningontruiming Soestdijk  Woningontruiming Soestduinen Woningontruiming Soesterberg  Woningontruiming Breukelen  Woningontruiming Gieltjesdorp Woningontruiming Kerklaan  Woningontruiming Kockengen  Woningontruiming Kortrijk Woningontruiming Laagnieuwkoop  Woningontruiming Loenen aan de Vecht Woningontruiming Loenersloot  Woningontruiming Maarssen  Woningontruiming Maarsseveen Woningontruiming Maarssenbroek  Woningontruiming Mijnden  Woningontruiming Molenpolder Woningontruiming Nieuwerhoek Woningontruiming Nieuwersluis  Woningontruiming Nigtevecht Woningontruiming Nieuwer-Ter-Aa  Woningontruiming Noordeinde  Woningontruiming Oud Aa Woningontruiming Oud Maarsseveen  Woningontruiming Oud-Zuilen  Woningontruiming Oukoop Woningontruiming Portengen  Woningontruiming Portengense Brug  Woningontruiming Scheendijk Woningontruiming Spengen  Woningontruiming Tienhoven  Woningontruiming Vreeland Woningontruiming Zuideinde  Woningontruiming Alendorp  Woningontruiming Haarzuilens Woningontruiming Lunetten  Woningontruiming De Meern  Woningontruiming Ockhuizen Woningontruiming Stadsdam  Woningontruiming Strijkviertel  Woningontruiming Themaat Woningontruiming Utrecht  Woningontruiming Themaat  Woningontruiming Veldhuizen Woningontruiming Vleuten  Woningontruiming Amerongen  Woningontruiming Boswijk Woningontruiming Breedeveen  Woningontruiming Darthuizen  Woningontruiming Doorn Woningontruiming Driebergen-Rijsenburg Woningontruiming De Groep Woningontruiming Haagje  Woningontruiming Leersum  Woningontruiming Maarn  Woningontruiming Maarsbergen  Woningontruiming Overberg  Woningontruiming Palmstad  Woningontruiming Rijsenburg Woningontruiming Sterkenburg  Woningontruiming Valkenheide  Woningontruiming Veenendaal Woningontruiming Everdingen  Woningontruiming Hagestein  Woningontruiming Helsdingen Woningontruiming Ossenwaard  Woningontruiming Tienhoven  Woningontruiming Vianen Woningontruiming Zijderveld  Woningontruiming Cothen  Woningontruiming Dwarsdijk  Woningontruiming Langbroek  Woningontruiming Den Oord  Woningontruiming Overlangbroek  Woningontruiming Wijk bij Duurstede  Woningontruiming Barnoutswaarder  Woningontruiming Bekenes  Woningontruiming Breeveld Woningontruiming Breudijk  Woningontruiming De Bree  Woningontruiming Geestdorp Woningontruiming Gerverscop  Woningontruiming Harmelen  Woningontruiming Harmelerwaard Woningontruiming Kamerik  Woningontruiming Kanis  Woningontruiming Kromwijk  Woningontruiming Lagebroek  Woningontruiming Meije  Woningontruiming Mijzijde  Woningontruiming Oud-Kamerik woningontruiming Polanen  Woningontruiming Putkop  Woningontruiming Reijerscop Woningontruiming Rietveld  Woningontruiming Teckop  Woningontruiming Woerden Woningontruiming Zegveld  Woningontruiming Voskuilen  Woningontruiming Woudenberg Woningontruiming Austerlitz  Woningontruiming Bosch en Duin  Woningontruiming Den Dolder Woningontruiming Huis ter Heide  Woningontruiming Zeist