Werkzaamheden die wij allemaal uitvoeren

Woningontruiming

Wellicht kijkt u op tegen het ontruimen van een woning of bedrijf. Heel begrijpelijk want het is intensief werk om alles bezemschoon en conform de wensen van u en/of van uw verhuurder op te leveren.

 Kies daarom voor een Erkend woningontruimer ( met oplevergarantie ).

Lees meer 

Seniorenverhuizing

Wij zijn gespecialiseerd in Seniorenverhuizing. Het verhuizen van ouderen/senioren, (schoon)ouders, hulpbehoevenden, mindervaliden en gehandicapten.

Garagebox-ontruimen-leegruimen-opruimen

Wellicht kijkt u op tegen het ontruimen van een garagebox. Heel begrijpelijk want het is intensief werk om alles bezemschoon en conform de wensen van u en/of van uw verhuurder op te leveren.

Lees meer

Kamer zorggroep leegmaken

Woningontruiming Ruttenberg staat voor u klaar om professionele en zorgvuldige diensten te leveren bij het ontruimen of leegmaken van een woning, appartement, of kamer.

Lees meer

Bomen, vellen, snoeien, kappen

Een mooie boom is een sieraad voor iedere tuin. Maar als deze te groot wordt kan de situatie veranderen in een nachtmerrie.

Lees meer

Zweeds Rabat Douglas schutting laten beitsen.

Wilt u uw schutting laten beitsen, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Lees meer

Trapbekleding verwijderen door heel Nederland.

Lees meer    

Blokhut-tuinhuis-tuinkas-slopen-afbreken

Bij de projecten die wij uitvoeren komt soms ook sloopwerk bij. Bij slopen komt vandaag de dag heel wat meer om de hoek kijken dan menigeen in eerste instantie zou denken. Slopen is uitgegroeid tot een verregaand gespecialiseerd vak dat uitgevoerd wordt met modern materieel en goedgeschoolde vakmensen.

Lees meer

Nicotine aanslag verwijderen

Waarschijnlijk heeft u het al geprobeerd, schoonmaken of verven en het heeft niets geholpen, bij het schoonmaken lijkt het te werken maar bij het drogen wordt de gele nicotine laag weer zichtbaar.

Lees meer