Ontruiming gedaan op de cohort afdeling van humanitas in Rotterdam. Ruttenberg Woningontruiming is overal inzetbaar en wij nemen goede maatregelen volgens RIVM.
Vlakbij het Cantonspark in Baarn ligt zorglocatie Amaris Schoonoord. In een gezellige jaren dertig wijk staan drie nieuwe appartementsgebouwen. Wij hebben vandaag wegens overlijden een appartement moeten leegruimen.

Woningontruiming Culemborg de Driestad wooncentrum.
09-01-2019 Vandaag met ons trouwe team een mooie woning ontruimd in hartje Amsterdam. Was een mooie opdracht.

19-09-2018 Vandaag verhuizing gedaan bij Cocon wonen Soest ( Honsbergen ) De bibliotheek helemaal leeggemaakt en naar de opslag gebracht. 88 dozen vol met boeken en puzzels. Verder het interieur opgeslagen tot de verbouwing klaar is en dan mag alles weer terug.
09-09-2018 Vandaag maar eens de nieuwe bus schoongemaakt. Woningontruiming Ruttenberg Tel:06-14066871 Wij werken in de volgende plaatsen woningontruiming-Soest-Baarn-Hilversum-Bussum-Naarden-Eemnes-Huizen-Utrecht-Bilthoven-De Bilt-Maartensdijk-Looddrecht-Amersfoort-Leusden-Hoogland-Laren-Blaricum-Weesp-Soesterberg-Maarn-Doorn-Ijsselstein-Nieuwegein-Houten-Bunschoten-Spakenburg-Hoevelakken-Nijkerk-Almere-Zeewolde-Amsterdam -Noordwijk-Katwijk-Lisse-Haarlem-Zandvoort-Alsmeer-Katwijk-Harmelen.

Datum 06-09-2018 Woningontruiming Bussum Huis ontruimen Bussum vandaag starten wij in Bussum met het ontruimen van een huis / woning voor de verkoop. Ook uw woning laten ontruimen door een Erkend woningontruimingsbedrijf Bel of mail voor een gratis offerte Tel: 06-14066871
Vandaag naar Brugge Belgie geweest voor een offerte voor het ontruimen van een winkelpand. Info: Brugge is de hoofdstad en grootste stad van de Belgische provincie West-Vlaanderen en van het arrondissement Brugge.

Balkon schoongemaakt in Soest, klant weer tevreden.
De Lutte is een dorp in de gemeente Losser, in de Nederlandse provincie Overijssel.Woningontruiming gedaan mooi penthouse. Klant weer tevreden.

Meer weergeven