Woningontruiming Hoorn

Woningontruiming-Huisontruiming in de woonplaats Hoorn 

 

Er zijn verschillende omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot verhuizen/ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Woningontruiming Ruttenberg is u graag van dienst in het midden van het land bij het ontruimen en verhuizen, schoonmaken en oplevering klaar maken van uw woning, zorgkamer of bedrijfspand. Ook bieden wij u onze seniorenverhuizing aan van groot naar klein.

 

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het opstellen van een schriftelijke offerte waarin alles tot in detail wordt genoteerd.

Woningontruiming Ruttenberg hecht veel waarde aan het hergebruik van goederen. Hiervoor hebben wij een uitgebreid netwerk aan goede doelen en sociale instellingen tot onze beschikking.

 

U heeft bij ons één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en weet vooraf waar u aan toe bent. We bieden altijd een oplevering garantie. Dankzij onze jarenlange ervaring is uw opdracht bij Woningontruiming Ruttenberg in vertrouwde handen.

 

Wij verrekenen de waarde van uw inboedel met de kostprijs, zo bent u altijd goedkoper uit.

 

 Onze werkwijze 

 

Voordat wij u ondersteunen met de ontruiming kan uw familie eerst alle dierbare spullen uit de woning halen. Vervolgens dragen wij zorg voor de volledige ontruiming en oplevering binnen enkele dagen

 

Laminaat ,tapijt, tegelvloeren, zeil wordt op zorgvuldige en professionele wijze verwijderd.

 

Alle muren en plafonds worden ontdaan van schroeven, spijkers en pluggen en de gaatjes hiervan worden netjes gedicht.

 

Woningontruiming Ruttenberg verzorgt alle werkzaamheden die nodig zijn om de woning naar tevredenheid op te kunnen leveren aan de klant.

 

Woningontruiming Ruttenberg is dé specialist in Hoorn voor een zorgeloze woningontruiming.

 

Na het overlijden van een dierbare moeten nabestaanden vaak in korte tijd de kamer in het verzorgingshuis ontruimen. Officieel hebben nabestaanden daar een  aantal dagen de tijd voor.

 

Een snel / spoed ontruiming van de zorgkamer is dan onvermijdelijk. En dat terwijl u wel iets anders aan uw hoofd heeft.

Na het overlijden van een bewoner krijgt de instelling nog een aantal dagen een vergoeding van de AWBZ. Deze dagen kan de instelling gebruiken voor het leegruimen en opnieuw inrichten van de kamer verpleeghuis, daarom zal het verpleeghuis of de zorginstelling een snel / spoed ontruiming van de zorgkamer wensen. In sommige gevallen moet de zorgkamer zelfs al voor de begrafenis worden opgeleverd.

 

Woningontruiming-Huisontruiming Hoorn, Zwaag, Oosterblokker, Scharwoude, De Goorn, De Hulk