Woningontruiming bij verkoop koopwoning

Woningontruiming bij verkoop koopwoning

U heeft uw woning verkocht en het moet leeg opgeleverd worden, en u bent niet in

staat om de woning te ontruimen door gebrek aan tijd, kracht of kennis? Dan kunt u een beroep doen op woningontruiming Ruttenberg.

Wij werken professioneel en vakkundig.

 

Wij selecteren en transporteren uw achtergelaten bruikbare goederen naar u, familie of als u het niet meer wenst naar een van onze samenwerkende stichtingen.

Het verwijderen van niet-bruikbare goederen en deze verantwoord afvoeren en milieuvriendelijk laten verwerken;

Wij verwijderen vloerbedekking in alle vormen: (ook bedekkingen op trappen en borders) tapijt, laminaat, parket en onderlagen,spijkerlatten en lijmresten.

 

Demonteren van niet-originele zaken aan vloeren, plafonds en muren zoals schroeven, lampen en gordijnen, gordijnrails, planken en het herstellen/vullen van gaten.

Het verwijderen van plavuizen en het egaliseren van vloeren.

 

Uitgebreide schoonmaakwerkzaamheden in badkamer, toilet en keuken voor een frisse oplevering.

Kleine en grote herstelwerkzaamheden zoals behang verwijderen, stucwerk of schilderwerk.

 

Bijna alles is mogelijk in goed overleg.

 

Woningontruiming Ruttenberg kiest voor een duidelijke en eerlijke aanpak. Wij maken altijd een afspraak voor het vrijblijvend opstellen van een offerte en bekijken de woning en bespreken samen met u de werkzaamheden.

 

We werken op basis van all-in prijs, zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

Vraag nu een gratis offerte bij ons aan.

woningontruiming-koopwoning-amsterdam-rotterdam-den haag-utrecht-eindhoven-tilburg-groningen-almere-breda-nijmegen-apeldoorn-haarlem-enschede-arnhem-amersfoort-zaandam-hoofddorp-zwolle-zoetermeer-leiden-maastricht-dordrecht-ede-leeuwarden-alkmaar-emmen-naaldwijk-westland-delft-venlo-deventer-sittard-geleen-helmond-oss-amstelveen-heerlen-nissewaard-spijkenisse-sneek-hengelo-purmerend-schiedam-lelystad-roosendaal-leidschendam-hoorn-almelo-vlaardingen-gouda-velzen-assen-cappelle aan den ijssel-bergen op zoom-katwijk-veenendaal-utrecht-middelburg-barendrecht-doorn-houten-weert-heerenveen-rijswijk-joure-woerden-kampen-pijnacker-terneuzen-oosterhout-heerhugowaard-hoogeveen-den helder-barneveld-doetinchem-bussum-naarden-huizen-soest-baarn-roermond-hardenberg-niewegein-eemnes-zeewolde-tilburg-tiel-noordwijk-loodrecht-leusden-hoogland-doorn-maarn-bilthoven-de bilt-bosch en duin-huis ter heide-weesp-muiderberg-laren-blaricum-maarssen