woningontruiming Utrecht

Ruttenberg woningontruiming regio Utrecht

Gemeente Utrecht Woningontruiming-Utrecht

Woningontruiming Utrecht met een goede communicatie en duidelijke werkwijze.

 

Er zijn verschillende omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot verhuizen/ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Ruttenberg woningontruiming Utrecht is u graag van dienst in het midden van het land bij het ontruimen en verhuizen, schoonmaken en oplevering klaar maken van uw woning, zorgkamer of bedrijfspand. Ook bieden wij u onze seniorenverhuizing aan van groot naar klein.

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het opstellen van een schriftelijke offerte waarin alles tot in detail wordt genoteerd.
Ruttenberg woningontruiming Utrecht hecht veel waarde aan het hergebruik van goederen. Hiervoor hebben wij een uitgebreid netwerk aan goede doelen en sociale instellingen tot onze beschikking.

   

U heeft bij ons één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en weet vooraf waar u aan toe bent. We bieden altijd een oplevering garantie. Dankzij onze jarenlange ervaring is uw opdracht bij Ruttenberg woningontruiming in vertrouwde handen.

 

 

Wij verrekenen de waarde van u inboedel met de kostprijs, zo bent u altijd goedkoper uit.

 

 

Onze werkwijze 

Voordat wij u ondersteunen met de ontruiming kan uw familie eerst alle dierbare spullen uit de woning halen. Vervolgens dragen wij zorg voor de volledige ontruiming en oplevering binnen enkele dagen

Laminaat ,tapijt, tegelvloeren, zeil wordt op zorgvuldige en professionele wijze verwijderd.

Alle muren en plafonds worden ontdaan van schroeven, spijkers en pluggen en de gaatjes hiervan worden netjes gedicht.

 

Ruttenberg woningontruiming Utrecht verzorgt alle werkzaamheden die nodig zijn om de woning naar tevredenheid op te kunnen leveren aan de klant.

 

We zijn een gerenommeerd bedrijf in Utrecht.

 

 

Ruttenberg woningontruiming Utrecht is dé specialist voor een zorgeloze woningontruiming en verhuizing in héél Midden Nederland!

 

Woningontruiming-Utrecht 

Openingstijden

ma t/m za
08:00 - 22:00
zondag
gesloten

Ruttenberg woningontruiming 

Tel 06-14066871

 

Contact

Email: woningontruimingruttenberg@gmail.com
Tel: 06-14066871

Mijn bedrijf{ pijpestrootje 20 3755 WE Eemnes

Woningontruiming Utrecht huisontruiming Utrecht
Woningontruiming Utrecht huisontruiming Utrecht