woningontruiming Gorinchem

Ruttenberg woningontruiming regio Gorinchem.

 

Woningontruiming Ruttenberg  Dat is zorgeloos uw woning laten ontruimen door een erkend woningontruiming bedrijf

 

Er zijn verschillende omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot het ontruimen of het bezemschoon opleveren van een woning.

Onze kracht is het realiseren van een zorgeloze woningontruiming van elke inboedel.Dit kan zijn bij een verhuizing of na een overlijden.Wij nemen alle zorg op een discrete en respectvolle wijze uit handen 

 

 

Woningontruiming Ruttenberg is u graag van dienst bij het ontruimen, schoonmaken en oplever klaar maken van de woning, zorgkamer of bedrijfspand.

 

 

Wij ontruimen conform de voorwaarden van woningbouwvereniging/woningcorporaties, dat wil zeggen dat de woning altijd netjes wordt opgeleverd zonder zorgen binnen de afgesproken tijd.

 

Woningontruiming Ruttenberg werkt met goed opgeleid personeel en gekeurd professioneel gereedschap om zo schade aan de woning te voorkomen.

 

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het opstellen van een schriftelijke offerte waarin alles tot in detail wordt genoteerd.

U krijgt van ons de zelfde dag nog de offerte toegestuurd per mail op pdf bestand.

 

Woningontruiming Ruttenberg hecht veel waarde aan het hergebruik van goederen.

Hiervoor hebben wij een uitgebreid netwerk aan goede doelen, sociale instellingen en particulieren initiatieven tot onze beschikking.

 

Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.

Wij bieden altijd een oplevering garantie. Dankzij onze jarenlange ervaring is uw opdracht altijd in goede en vertrouwde handen.

 

Wij houden van korte lijnen en direct persoonlijk contact met onze klanten.Bij ons krijgt u een vast contactpersoon die u altijd rechtstreeks kunt bellen of mailen.

 

 

 

Woningontruiming Ruttenberg kiest voor een duidelijke en eerlijke aanpak. Wij maken altijd een afspraak voor het vrijblijvend opstellen van een offerte en bekijken de woning en bespreken samen met u de werkzaamheden.

We werken op basis van aannamen,zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

 

 

Ruttenberg woningontruiming Gorinchem  is dé specialist voor een zorgeloze woningontruiming en verhuizing in héél Midden Nederland!

 

Woningontruiming Gorinchem

Openingstijden

ma t/m za
08:00 - 22:00
zondag
gesloten

Ruttenberg woningontruiming 

Tel 06-14066871

 

Contact

Email: info@woningontruimingruttenberg.nl
Tel: 06-14066871