Overlijdensrisicoverzekering

Is er een overlijdensrisicoverzekering aanwezig?

Een overlijdensrisicoverzekering keert onder voorwaarden een bedrag uit na het overlijden. Dit heeft als voornaamste doel de nabestaanden te ontlasten bij de doorlopende lasten van bijvoorbeeld een woning en overige (vaste)lasten. Indien er een overlijdensrisicoverzekering aanwezig is kan deze de kosten van de ontruiming bovendien ook dekken. Bovendien zal er vaak na het overlijden redelijk snel een laatste factuur van het CAK volgen. Die soms ook aardig op kan lopen. Het is dus raadzaam na te gaan of er een overlijdensrisicoverzekering aanwezig is en of deze zal keren. Dit laatste hangt af van de voorwaarden die zijn overeengekomen bij het aangaan van de verzekering.

 

Vanzelfsprekend komt er nog veel meer op u af in deze toch al emotionele en hectische periode. Vanwege de tijdsdruk die er aanwezig is bij het overlijden van iemand die woonachtig was in een huur-koopwoning of verzorgingshuis.

Heeft u nog vragen of verkeert u in de spijtige omstandigheid van een overlijdensgeval in uw directe omgeving dan zijn wij u graag van dienst. Vraagt u gerust een gratis offerte aan of neemt u voor vragen contact met ons op.

 

 

 

                                         Als uw woning professioneel ontruimd moet worden. 

 

Er zijn verschillende omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot het ontruimen of het bezemschoon opleveren van een woning. Woningontruiming Ruttenberg is u graag van dienst bij het ontruimen, schoonmaken en oplevering klaar maken van uw woning, zorgkamer of bedrijfspand.

 

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor het opstellen van een schriftelijke offerte waarin alles tot in detail wordt genoteerd.
Woningontruiming Ruttenberg hecht veel waarde aan het hergebruik van goederen. Hiervoor hebben wij een uitgebreid netwerk aan goede doelen en sociale instellingen tot onze beschikking.


   

U heeft bij ons één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en weet vooraf waar u aan toe bent. Dankzij onze jarenlange ervaring is uw opdracht bij Woningontruiming Ruttenberg in vertrouwde handen.

  

 

Onze werkwijze Voordat wij u ondersteunen met de ontruiming kan uw familie eerst alle dierbare spullen uit de woning halen. Vervolgens dragen wij zorg voor de volledige ontruiming en oplevering binnen enkele dagen

Laminaat ,tapijt, tegelvloeren, zeil wordt op zorgvuldige en professionele wijze verwijderd.

Alle muren en plafonds worden ontdaan van schroeven, spijkers en pluggen en de gaatjes hiervan worden netjes gedicht.

Woningontruiming Ruttenberg verzorgt alle werkzaamheden die nodig zijn om de woning naar tevredenheid op te kunnen leveren.

 

Wij ontruimen comform de voorwaarden van woningbouwvereniging –woningcoporaties , zo bent u er altijd zeker dat de woning netjes zonder zorgen wordt opgeleverd. 

 

Woningontruiming Ruttenberg is dé specialist voor een zorgeloze woningontruiming in héél Nederland!