Woningontruiming & verhuizingen Ruttenberg

Wanneer je gaat verhuizen breekt er een hectische periode aan. Misschien word je al een beetje zenuwachtig van het idee. Dat is niet nodig als je kiest voor Ruttenberg Verhuizingen.

Wij kunnen u goed advies geven en u alle zorgen uit handen nemen. Waarbij u kunt vertrouwen op belangrijke garanties en een vakkundig uitgevoerde, zorgeloze verhuizing.

Vraag  eenvoudig, gratis en uiteraard vrijblijvend een offerte aan.

Met een Erkende Verhuizer voel je je direct thuis!

 

Wij zijn gespecialiseerd in Seniorenverhuizingen. Het verhuizen van ouderen/senioren, (schoon)ouders, hulpbehoevenden, minder validen en gehandicapten. Daarbij zijn wij onderscheidend door onze volledige manier van werken: we kunnen met alles helpen en kunnen u zo min mogelijk laten ervaren van de seniorenverhuizing. Na het verhuizen naar bijvoorbeeld een kleinere woning of een verzorgingstehuis staan de plantjes weer op de vensterbank, hangen schilderijen en foto’s weer aan de muur, is de televisie aangesloten en geprogrammeerd, zijn de kasten nagenoeg identiek ingericht en het bed netjes opgemaakt.

 

Wat wij allemaal kunnen doen

 

Selecteren en markeren van te verhuizen goederen.

Schematisch inrichten van uw nieuwe woning.

Inpakken van al uw te verhuizen bezittingen.

Demonteren en verpakken van grote meubels, klokken en lampen.

Het volledig en veilig verhuizen van de geselecteerde bezittingen.

Het plaatsen en monteren van kasten, klokken en planten.

Ophangen van lampen, foto’s, schilderijen, gordijnen, luxaflex.

Uitpakken en inrichten met de oude thuissituatie als voorbeeld; (ook als u naar een verzorgingstehuis verhuist)

Het woon klaar maken van uw nieuwe woning.

Het opleveren van uw oude woning conform de verwachting van de makelaar, verhuurder of woningbouwmaatschappij.

Administratieve hulp bij het doorgeven van de adreswijziging of bij het beëindigen van lopende contracten.

Voorafgaand aan de seniorenverhuizing: stofferen en woon klaar maken van de nieuwe woning.

We leveren en leggen laminaat, vinyl en tapijt, alsook gordijnen, vitrage, lamellen en rolgordijnen.

Vooraf komen we in uw oude woning langs met alle soorten stalen waaruit u kunt kiezen.

Zo kunt u op het gemakje bij elkaar zoeken wat u wenst, zonder tientallen winkels af te moeten en heeft u onze geduldige hulp bij het samenstelling van uw wensen.

Is er meer werk in de nieuwe woning nodig?

 

Ook zijn wij dagelijks bezig met schilder- en behangwerk, stucwerk en alles wat nodig is om uw nieuwe woning naar wens te maken.

 

Alles is mogelijk, u bepaalt zelf waar u hulp bij nodig heeft.

 

 

Gratis offerte woningontruiming aanvragen
Gratis contact aanvragen

Ruttenberg Woningontruiming & Verhuizingen

klant blij met oplevering huurwoning

Waarschijnlijk kent u het wel: jarenlang heeft u spullen opgeslagen in de garage en op een gegeven moment ziet u door de bomen het bos niet meer. Het opruimen van een overvolle garage is een tijdrovende klus waar veel mensen tegenop zien. Voor woningontruiming Ruttenberg  is geen klus te groot of te klein. Wij helpen u graag om de garage leeg te ruimen. Ruttenberg Woningontruiming levert iedere ruimte bezemschoon op, zodat u uw garage weer efficiënt kunt gebruiken!

 

Wij ontruimen conform de voorwaarden van woningbouwvereniging-wooncorporatie 

Voor en na woningontruiming

woning ontruimen, huis leeghalen na overlijden, woningontruiming, woning leegruimen, opslagverhuur, garagebox, woning leeghalen, huis ontruimen, huis leegruimen, huisontruiming, huizen ontruimen.

Zakelijk

Regelmatig wordt woningontruiming/verhuizing Ruttenberg ingeschakeld door bedrijven of organisaties die voor hun klanten op zoek zijn naar een aanvullende dienstverlening. Voor hen verzorgen wij de woningontruiming precies zoals zij het voor ogen hebben. Wij nemen onze rol als partner zeer serieus. Samen streven we naar hetzelfde doel: een zo goed mogelijke oplossing voor de klant.

 

 

Dienstverlening op maat

 

Dienstverlening op maat, dat is waar woningontruiming/verhuizing Ruttenberg voor staat. Wij zijn het verlengstuk van onze partners. Desgewenst kunnen wij direct contact opnemen met de klant om onze partner te ontlasten. Ook hebben wij informatiemateriaal beschikbaar voor klanten.

 

Verlengstuk

 

Al veel zakelijke partners kozen voor woningontruiming/verhuizing Ruttenberg als verlengstuk van hun dienstverlening. Vanwege onze professionele aanpak, maar ook omdat zij altijd op ons kunnen bouwen. Wij hebben een schat aan ervaring en beseffen als geen ander hoe belangrijk het is om zorgen uit handen te nemen. Een greep uit onze zakelijke partners:

 

Bouwbedrijf

Makelaars

Notarissen

Bewindvoerders

Gemeenten

Woningbouworganisaties

Zorgorganisaties

Goede doelenorganisaties